Meerjarenonderhoud

Onderhoud beheersbaar houden is een van onze basisdoelstellingen. Beheersbaar houden van de kosten voor het buitenonderhoud is een kwestie van een juiste timing. Als particulier, bedrijf, VvE of instelling ziet u meestal pas dat het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt als het al te laat is.

Houtrot herstel

Houtrot wordt veroorzaakt door schimmels of andere micro-organismen die het best gedijen in een vochtige omgeving. Het is dan ook vooral het aan ons blootgestelde buitenwerk, dat het meeste gevaar loopt.

Ook voor deelvervangingen en grotere reparaties kunt u bij ons terecht (zie ook Timmerwerkzaamheden)

Gevelreiniging

Is uw huis toe is aan gevelreiniging? Wij kunnen dit onder andere doen door uw woning te mineraalstralen. Door deze techniek onder hoge druk uit te voeren, verwijderen wij gegarandeerd al het vuil en aangroei van uw gevel.

Restauratie

Een perfect uiterlijk gekoppeld aan duurzaamheid, dat is waar we voor ons schilderwerk op inzetten. Vandaar dat we voor onze projecten op dit gebied altijd een uitgebreid voortraject doorlopen waarin we de wensen van de klant en de karakteristieken en omstandigheden van de bestaande ondergrond nauwkeurig in kaart brengen.