Een professionele indruk maak je zo

Een bedrijfspand is het visitekaartje van jouw bedrijf. Een goede conditie van het bedrijfspand geeft je bedrijf een professioneel en verzorgd uiterlijk en dat trekt de aandacht van je (potentiële) klanten. In onze ogen kan een kleine verandering een grote impact hebben. Zo kan het opknappen van de entree of een simpele schilderbeurt wonderen doen voor de uitstraling van een bedrijfspand. Maak een professionele indruk en blaas nieuw leven in je bedrijf met een restyling. Voor een perfect resultaat besteed je de restyling uit zodat je verzekerd bent van duurzame technieken en materialen die nog jarenlang meegaan.

Waarom Schilderwerken Drachten?

Bij Schilderwerken Drachten bieden wij een breed scala aan diensten voor jouw bedrijfspand. We nemen binnen- en buitenschilderwerk voor je uit handen. Daarnaast regelen we in samenwerking met onze partners ook de restyling of renovatie van jouw bedrijfspand van A tot Z. Daaronder valt onder andere het vervangen van houtrot, gevelrenovatie en -reiniging, beglazing en de wandafwerking. Zo wordt niet alleen het comfort enorm vergroot, maar wordt ook de duurzaamheid van het pand door structureel onderhoud en een meerjarenplan aangepakt. Wij komen graag bij je langs om passend advies te geven.

Ben je op zoek naar het herstellen of verbeteren van de uitstraling van je bedrijfspand? Neem contact met ons op voor een afspraak of kijk bij onze referenties voor inspiratie.

Wij kunnen je helpen met de volgende diensten:

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.